Tandarts Utrecht Oost is een praktijk waar je voor zeer goede dentale behandelingen op het cosmetische gebied terecht kunt. Veel mensen willen graag hun gebit laten behandelen. Bijvoorbeeld om weer een mooie, witte glimlach te hebben. Het kan zijn dat er allerlei problemen zijn met een gebit. Denk aan schuine, verkleurde en gebroken tanden. Wil je die? Nee, dat wil natuurlijk niemand. Het kan dus verholpen worden. En hoe dat zit, nemen we met je door in deze blog. Dus ontdek snel hoe het zit. 

Facings

Porseleinen of composiet facings zijn cosmetische restauraties van superieure kwaliteit die de voorkant van de tanden bedekken om een breed scala aan esthetische gebreken te verbergen. Facings worden op maat gemaakt om een uniforme, evenwichtige uitstraling in de glimlach zone te creëren, terwijl ook het transformeren van het uiterlijk van beschadigde, licht scheef, of spleet tanden in een van schoonheid en elegantie een gevolg van deze behandeling is. 

Onzichtbare beugel 

Scheve, verdraaide of verkeerd uitgelijnde tanden zijn vaak meer dan een cosmetisch probleem. Onzichtbare orthodontie biedt een uiterst discrete en handige manier om de glimlach recht te maken en bepaalde gebitsproblemen te corrigeren. Een onzichtbare beugel is een vertrouwd en populair hulpmiddel om de tanden geleidelijk op hun plaats te zetten met behulp van heldere, vrijwel onzichtbare uitlijners. Dit kan veel mensen de glimlach geven die ze altijd al hebben gewild. 

Tanden bleken

Patiënten die verschillende problemen in één keer willen aanpakken, kunnen ideale kandidaten zijn voor een smile makeover met het deskundige team van je tandarts. Een smile makeover valt samen met een persoonlijk behandelplan bestaande uit twee of meer cosmetische tandheelkundige procedures die samenwerken om het uiterlijk, het gevoel en (vaak) de functie van de glimlach te transformeren. Dankzij de geavanceerde vaardigheden van cosmetische tandartsen kunnen veel patiënten op dezelfde dag nog een makeover ondergaan en meteen genieten van hun schitterende nieuwe glimlach.

Wil je meer weten over hoe jij in balans kan blijven en je leven verbeteren? Dan kun je veel halen uit onze blogs.

Pin It on Pinterest