Wanneer de jaren doortikken kan het bij sommige mensen zo zijn dat zich vermoeidheidsverschijnselen in het gezicht gaan uittekenen. Vroeger waren we overgeleverd aan de omstandigheden en konden er vrij weinig aan doen. Maar nu de medische wetenschap zover is dat er cosmetische aanpassingen aan een menselijk gezicht gedaan kunnen worden, is het wel mogelijk om vele jaren van vermoeidheid uit je gezicht te laten halen en zo weer een frisse look te hebben die supermooi oogt. In deze blog gaan we jou vertellen hoe dit precies werkt. 

Een ooglidcorrectie 

Een cosmetische behandeling die veel mensen laten doen op een bepaalde leeftijd is een ooglidcorrectie of een ooglift. Dat klinkt allemaal heel spannend, maar het valt best wel mee. Met een ooglidcorrectie worden de oogleden weer strakker gemaakt, omdat ze na zoveel tijd zijn gaan hangen. Het bovenste ooglid wordt meestal gecorrigeerd omdat het esthetische is, je beter kunt zien na een correctie en eventuele druk op de ogen verdwijnt. Het is ook mogelijk om het onderste ooglid te laten corrigeren, dit is een manier om wallen te verwijderen. Wanneer je oogleden hebt laten corrigeren zie je er frisser uit en kijk je vaak vriendelijker. 

Fillers

Het is mogelijk om met kleine injecties die we ook wel fillers noemen, bepaalde delen van het gezicht weer wat meer volume te geven en zo een meer jeugdige uitstraling te krijgen. 

Fillers kunnen gebruikt worden om lippen op te vullen en de onderste oogleden weer wat meer volume te geven. Het mooie van fillers is dat ze bestaan uit lichaamseigen stoffen. Zo kun je dus met een goed gevoel gebruikmaken van deze cosmetische behandelingen en weer een jeugdige uitstraling hebben. 

Op onze site houden we je graag op de hoogte van trends en mogelijkheden die het voor jou allemaal een stuk interessanter en leuker gaat maken. Je moet ons dus zeker in de gaten houden! Check ook de andere blogs op onze site! 

Pin It on Pinterest